Doel & Partners

Het idee voor een evenement voor klassieke auto’s vanuit Dordrecht ontstond eind april 2016. Aanleiding was een klassiekerprogramma op televisie en het besef dat een all-in verzorgd klassieker-evenement in en rond de Drechtsteden nog niet bestond. Maar die vast en zeker mogelijk moest zijn!

Droom waarmaken

foto aankondiging Riverside Car Classic 2017Dat leidde tot een droom. Door de Stichting Car2Business op te richten, zou die droom realiteit kunnen worden.
Daarbij kwam een missie: als eerste dat Riverside Car Classic een plek in jouw hart verovert én op de klassiekerkalender; ten tweede dat het je als deelnemer aan niets ontbreekt en dat deelnemers interessante contacten opdoen en ten derde om – samen met de deelnemers – jaarlijks een goed doel te steunen. Er zijn nog veel organisaties die hulp kunnen gebruiken!

"De belofte is dat wij jaarlijks een nieuwe route binnen deze formule maken, met start- en finishplek in de Drechtsteden. Zodat we ook ‘vaste klanten’ steeds kunnen verrassen. We kunnen naar alle windstreken wel meer dan één lus maken."

 

Nu inschrijven

 Schrijf u in en kom genieten!

Superenthousiaste partners

Aan de basis van de Riverside Car Classic is, stonden gesprekken met enkele zeer ervaren ondernemers. Ieder zei na het informatieve gesprek dat hij als partner een substantiële bijdrage wilde leveren. Van Marcel Wüst van Auto Wüst (dealer Mercedes-Benz en eigenaar Carel Wüst museum), meesterkok Ad Janssen (o.a. Art & Dining en Kasteel Rhoon) en Rob Kooijman als importeur van Bardahl oliën en smeermiddelen tot Leen de Koning van Ames (o.a Audi, Seat en VW).
De afgelopen jaren hebben wij door omstandigheden veel hobbels gekend. Ofwel, onze ervaring: je verdient je plekje als nieuw auto-evenement in de regio niet zomaar...
We gaan stug door en willen van de Riverside Car Classic een succes maken!

  009 Riverside Car Classic 2019 0036

 

Amega
Carel Wust Classicslogo 250px
ELDA PR
De Kreek Transport
1-2-appletree
FullTank
RAD Dordrecht
Wieltaxaties
Chocolade Atelier
Van Leeuwen