Taak voor navigator

De Riverside Car Classic is een rit die ‘gewoon’ volgens het bolletje-pijltje principe wordt gereden. We hebben deze 'ouderwets' handmatig met de nodige precisie uitgezet en uitgewerkt in een duidelijk en stijlvol roadbook. Met voldoende detail en pittige uitdagingen en uiteraard zo opgezet, dat we iedereen weer veilig naar de plek van vertrek krijgen.

Dus, de navigator heeft in de auto een belangrijke taak. Daarom is een inschrijving per equipe van 2 personen noodzaak.
Desondanks kan hij/zij zijn resp. haar taken heel goed doen zonder technische attributen zoals tripmaster e.d. Uteraard zorgen wij voor een reeks extra opdrachten - pittig en minder pittig (maar altijd te doen) - zodat het competitie-element niet ontbreekt. Per slot van rekening staan er bij de finish enkele prijzen te wachten...

Goed verzorgd

foto oud Amerikaanse situatieDe subtitel van elke Riverside Car Classic is ‘Ontspannen rijden, Heerlijk genieten, Gezellig ontmoeten’.
Daarom stellen wij alles in het werk om u lekker te verwennen: met een ontsapnnen ontvangst en start, met een schitterende rit en heerlijke lunch en met een gemoedelijke prijsuitreiking. Kortom, voldoende tijd om ook (nieuwe) contacten te leggen.

Pittoresk

Per equipe van 2 personen zijn de inschrijfkosten € 150,- (excl. BTW). Daarvoor geniet u van een volledig verzorgde dag. Na de start volgt u een prachtige route over in hoofdzaak pittoreske kleine wegen, die iedereen probleemloos kan rijden. We willen dat u geniet, dus houden we ons aan de geldende snelheden!

Bij de lunchstop op een schitterende locatie, verwennen we met lekkers en een fantastische omgeving. Eenmaal op de finishlocatie is er volop tijd om ervaringen uit te wisselen. Daar houden we, na deel twee van de rit, ook de prijsuitreiking.

Wat mag u verwachten:

Deelnemers aan de Riverside Car Classic 2019 ontvangen per equipe van 2 personen:

  • Parkeren start-/finishlocatie met koffie, thee of fris resp. drankjes en hapjes
  • 1x Rallyschild + 1x bijpassend aandenken
  • 1x Fullcolor Roadbook
  • Uitstekende lunch
  • Verfrissingspakketje voor onderweg
  • Vrijstelling bijkomende kosten *
  • Indien mogelijk geschenk per persoon bij vertrek

* Voor de duidelijkheid: exclusief bekeuring(en)...

 

 

Nu inschrijven

Schrijf u in en kom genieten!

ELDA PR
De Kreek Transport
Auto Wüst
Ad Janssen
Bardahl
Amega
Honc Design
Anke Bot
1-2-appletree