Wie is wie?

 

De Riverside Car Classic is een rit georganiseerd door de Stichting Car2Business.

De stichting werd in 2016 opgericht, speciaal voor het organiseren van zowel zakelijke als normale klassiekerritten, -rallies en autogerelateerde events.
De eerste klassiekerrally die werd bedacht en opgezet, en die overigens aanleiding was voor het oprichten van de stichting, kreeg de naam Riverside Car Classic en werd in 2017 gereden.

De organisatie van het paradepaardje 'Riverside' wordt sinds 2018 uitgevoerd door de leden van het huidige stichtingsbestuur:
Harry Eskes (van Elda PR communicatieregie) en
Stefan de Kreek (van De Kreek Transport BV).

 Riverside Car Classic 2020 3

Wie zijn wij en wat doen wij?

HARRY ESKES
Door het werkzame leven van Harry Eskes lopen zeker 3 rode draden: auto's/automotive, organiseren en communicatie. Begonnen als journalist werd hij pr-man bij een auto-importeur, gevolgd door woordvoerder bij Amsterdam RAI.
Daarna terug naar de uitgeverij als hoofd redactie. Waarna de overstap volgde naar een adviesbureau voordat hij in 2012 zijn eigen pr- en communicatiebureau startte: Elda PR communicatieregie.

Bij Elda PR (Dordrecht) lopen de lijnen van het bedenken van de communicatiestrategie tot en met het maken van plannen en promotie plús de uitvoering; samen met een uitgebreid netwerk, waar nodig. 'Lawaai maken voor mijn klanten, met eerlijke goede teksten' dát is de insteek met Elda PR, zegt Harry.

 harry eskesHarry Eskes - foto: Thymen Stolk

stefan de kreek 2021aStefan de Kreek - foto: Thymen Stolk

STEFAN DE KREEK
Oprichter van De Kreek Transport is Bas de Kreek. Hij begon het bedrijf in december 1932 omdat hij in die crisistijd ontslagen werd als timmerman. Inmiddels nadert het 90-jarig bestaan, dus zo'n slechte keuze was dat toen niet.

Tegenwoordig blinkt De Kreek uit met een veelzijdig wagenpark waarmee het klanten op hun wenken kan bedienen: bestelauto’s (open en dicht - laadvermogen van 1000 tot 3500 kg), bakwagens, kraanwagens en trailers.
Eén van de motto's is 'Wij staan dag en nacht klaar om uw transportopdracht snel, veilig en bedachtzaam uit te voeren'. Van A tot Z en verder...

Stefan de Kreek is mede-eigenaar van het huidige De Kreek Transport BV uit Ridderkerk.
Wij laten u als klant niet in de kou staan. Nooit; aldus Stefan.

 

 

 

Amega
De Kreek Transport
ELDA PR
PhotobyWim
1-2-appletree
Placeholder
Reppel
Van Leeuwen
De Jong
RAD Dordrecht
FullTank
Chocolade Atelier